Nemzeti Agrárgazdasági Kamara adategyeztetési és tagdíjbevallási időszak

Közzététel dátuma

nemzeti agrargazdasagi kamara

Tájékoztató!

Elkezdődött a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2013-as évi adategyeztetési és tagdíjbevallási időszaka. A NAK minden tagját levélben értesíti és tájékoztatja a szükséges teendőkről. Amennyiben valakit a kamarai törvény nem kötelez a tagságra, úgy kérheti a www.bevallasnak.hu üzenetküldőjén keresztül regisztrációjának a törlését és nem kell bevallást tennie.

Az adategyeztetés és tagdíjbevallás határideje: 2013. júlis 31.
Interneten keresztül a www.bevallasnak.hu honlapon tehető meg
vagy
amennyiben az illetőnek nincs módja internetelérésen keresztül bevallásának elkészítésére, úgy felkeresheti személyesen a tanácsadói irodákat vagy a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara adott megyei igazgatóságát, ahol a munkatársak segítenek a kitöltésben.

Nagyon fontos, hogy a tagdíj önbevalló lapot aláírva a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara adott megyei igazgatóságára is el kell juttatni.
A tagdíj befizetés határideje: 2013. augusztus 31.

A tagdíjbefizetésnek két módja lehetséges:
• átutalással az alábbi számlaszámra: 11749008-20190244, (közlemény rovatban a kamarai nyilvántartási számot kell feltüntetni)
• vagy sárga csekken, melyet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara adott megyei igazgatóságán vehetnek át vagy a kamarai tanácsadójuktól kérhetnek az érdekeltek.

Ügyfélfogadás július hónapban:
Művelődési Ház és Könyvtár
6422 Tompa, Szabadság tér 5.
Csütörtök 8.00-16.00 óráig.

Kollerné Vámos Zsuzsanna
ÚMVP tanácsadó
Tel.: 30/298-5148