Sétány a település főutcáján
Tompa város látképe
Városháza
Bokréta Önkormányzati Bölcsőde
Kapisztrán Szent János-templom
Sétány a központi parkban
Művelődési Ház
Bokréta Önkormányzati Óvoda
Piaccsarnok
Redl-birtok
Sulyok József játszótér
Tompai Szabó Dénes Általános Iskola
Szent Anna-templom

MÁV hirdetmény - Délegyháza-Kelebia állomások között végzett pályaépítési munkák

Február 1-jétől jelentősen módosul a menetrend a kelebiai vonalon

Újabb jelentős fázisához érkezett a Budapestet Belgráddal összekötő vasútvonal magyarországi szakaszának felújítása azzal, hogy február 1-jétől Délegyháza és Kelebia között vágányzár mellett folytatódik a kivitelezés. A Budapest–Kunszentmiklós-Tass–Kelebia (150-es számú) vasútvonal több évig tartó átépítésének első menetrendi üteme idén április 30-ig lesz érvényben. Ebben az időszakban a vonatok csak Budapest és Délegyháza között közlekednek. A Délegyháza–Kiskunhalas–Kelebia szakaszon vonatpótló autóbuszokkal, valamint a Volánbusz helyközi és távolsági járataival lehet utazni, ezek közlekedése a lezárás idejére a térségben megváltozik, és átveszi az érintett települések teljes kiszolgálását.

A Délegyháza és Kelebia között életbe lépő módosítások, a közúti buszos közlekedés és az átszállások miatt a Délegyházától délebbre lévő szakaszra, illetve szakaszról utazók Budapest és Kunszentmiklós-Tass között 20-30 perccel hosszabb eljutási idővel számolhatnak; Kiskőrös, Kiskunhalas, illetve Kelebia és a főváros között pedig 30-45 perccel növekedhetnek az átlagos eljutási idők. A vasúttársaság emiatt arra kéri az utasait, hogy előre tájékozódjanak, és tervezzék meg az utazásukat.

Részletes információkat, térképeket a MÁV honlapján, a www.mav.hu/150 weboldalon találnak.

Az utasok és a lakosság türelmét és megértését kéri a MÁV a felújítás alatt előforduló kellemetlenségekért!

 

Kapcsolódó hirdetmények:


Értesítjük tisztelt utasainkat, hogy 2022. február 1-től 2022. április 30-ig Délegyháza – Kelebia állomások között végzett pályaépítési munkák miatt új, Kecskemét―Kiskőrös―Kiskunhalas―Kelebia útvonalon közlekedő, S250 viszonylatjelzésű vonatpótló autóbuszok közlekednek.

A vonatpótló autóbuszok nem érintik Pirtói szőlők, Balotaszállás és Kisszállás vasútállomást. Soltvadkert vasútállomás helyett Soltvadkert, autóbusz váróterem, Pirtó vasútállomás helyett Pirtó, községháza, Tompa vasútállomás helyett pedig Tompa, autóbusz váróterem megállóhelyeken állnak meg.

Valamennyi Volánbusz bérlet elfogadásra kerül az olyan vasútállomások (települések) között közlekedő vonatpótló autóbuszon, a rajtuk feltüntetett viszonylatban, amelyek a bérlet viszonylatában közlekednek.

Kunszentmiklós és Kelebia között a regionális közszolgáltatást a pályaépítési munkálatok ideje alatt a Volánbusz biztosítja menetrend szerinti buszjáratokkal.

A Budapest―Kunszentmiklós―Szabadszállás, a Budapest―Kunszentmiklós―Kiskunhalas és a Kiskunhalas―Kelebia útvonalon közlekedő Volánbusz járatokon elfogadják a vasúti utazási igazolványokat és azokat a vasúti bérleteket, melyek a buszok által érintett települések közötti utazásra jogosítanak.

A hirdetmény teljes szövege ide kattintva tölthető le


 

Értesítjük tisztelt utasainkat, hogy 2022. január 31-én Délegyháza – Kelebia állomások között végzett pályaépítési munkák miatt a 150 Budapest – Kunszentmiklós-Tass – Kelebia vasútvonalon a 3748, 3758, 7918 és 7928 sz. vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Délegyháza – Kunszentmiklós-Tass, Kiskunhalas – Kelebia, Kiskőrös – Kelebia állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

A hirdetmény teljes szövege ide kattintva tölthető le


 

Értesítjük tisztelt utasainkat, hogy 2022. február 1-től 2022. április 30-ig Délegyháza – Kelebia állomások között végzett pályaépítési munkák miatt a 150 Budapest – Kunszentmiklós-Tass – Kelebia vasútvonalon a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Délegyháza – Kunszentmiklós-Tass állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

Kunszentmiklós és Kelebia között a regionális közszolgáltatást a pályaépítési munkálatok ideje alatt a Volánbusz biztosítja menetrendszerinti buszjáratokkal.

Valamennyi Volánbusz bérlet elfogadásra kerül az olyan vasútállomások (települések) között közlekedő vonaton (vonatpótló autóbuszon) a rajtuk feltüntetett viszonylatban, amelyek a bérlet viszonylatában közlekednek.

A Budapest–Kunszentmiklós–Szabadszállás, a Budapest–Kunszentmiklós–Kiskunhalas és a Kiskunhalas–Kelebia útvonalon közlekedő Volánbusz járatokon elfogadják a vasúti utazási igazolványokat és azokat a vasúti bérleteket, melyek a buszok által érintett települések közötti utazásra jogosítanak.

A hirdetmény teljes szövege ide kattintva tölthető le


 

Értesítjük tisztelt utasainkat, hogy 2022. február 1-től 2022. április 30-ig Délegyháza – Kelebia állomások között végzett pályaépítési munkák miatt a 154 – 155 Baja – Kiskunhalas – Kiskunfélegyháza vasútvonalon a 7810 sz. vonat módosított menetrend szerint közlekedik, illetve új 7820, 7826, 7836, 7817, 7823 és 7811 sz. vonatok közlekednek.

Kunszentmiklós és Kelebia között a regionális közszolgáltatást a pályaépítési munkálatok ideje alatt a Volánbusz biztosítja menetrendszerinti buszjáratokkal.

Valamennyi Volánbusz bérlet elfogadásra kerül az olyan vasútállomások (települések) között közlekedő vonaton (vonatpótló autóbuszon) a rajtuk feltüntetett viszonylatban, amelyek a bérlet viszonylatában közlekednek.

A hirdetmény teljes szövege ide kattintva tölthető le

magyar falu program logo
bunmegelozesi projekt 2013
A Polgárőr Egyesület Tompa vissza nem térítendő támogatást nyert el a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének végrehajtásához 2013-ban nyújtandó jogcím keretében.
polgaror tompa
Együttműködő médiapartnerünk:
logo halasihir
elbir logo
nemzeti jogszabalytar resize