Honlap használati feltételek

A www.tompa.hu honlap szolgáltatásait a (továbbiak: „Szolgáltatások”), Tompa Város Önkormányzata, (Székhely: 6422 Tompa, Szabadság tér 3., kapcsolat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. a továbbiakban „Szolgáltató”) tartja fent az oldal látogatója, a (továbbiakban a „Felhasználó”) részére.

Szolgáltatások: információszolgáltatás, dokumentumtár, képgaléria, videótár, hírlevél, vendégkönyv.

Tartalom: ideértve, de nem kizárólagosan: fényképek, videók, hanganyagok, különböző szöveg- vagy adatfájlok, illetve bármely meghatározott természetes személlyel kapcsolatba hozható adatok, üzleti titoknak minősülő adatok, egyéb információk, stb.

Általános rendelkezések
1. A Szolgáltatások igénybevétele díjmentes. A Felhasználó elfogadja, hogy a Szolgáltató a Szolgáltatások használatának feltételeit a honlapon közzétett értesítéssel egyidejűleg egyoldalúan megváltoztathatja, illetve a Szolgáltatások egyes elemeit megszüntetheti.
2. A Szolgáltatások használatából a felhasználási feltételekbe ütköző magatartás tanúsításakor a Szolgáltató - külön értesítés nélkül, egyoldalúan - kizárhatja a Felhasználót.
3. A Felhasználó a Szolgáltatások használatával jelen felhasználási feltételeket elfogadja.
4. A Felhasználó elfogadja, hogy nem küld érvényes felhasználási engedély nélkül a hatályos szerzői jogi szabályozás védelme alatt álló Tartalmat a Szolgáltatások alkalmazásain keresztül, kivéve, ha a Tartalom szabad felhasználás alá esik. Jelen feltételért a Felhasználó szavatol és helytállási kötelezettséggel tartozik.
5. A Felhasználó által feltöltött Tartalmak az azt közzétevő Felhasználó nézeteit tükrözik, nem szükségképpen esnek egybe a Szolgáltató véleményével. Ha bármely Felhasználó úgy érzi, hogy valamely Tartalom kifogásolható, illetve jelen felhasználási szabályzatba ütközik, e tényt a Szolgáltatónál bejelentheti. A Szolgáltató - a bejelentés jogosságának mérlegelése után - törekszik elfogadható időn belül eltávolítani a kifogásolt Tartalmat.
6. A Szolgáltató saját belátása szerint a Felhasználó értesítése nélkül eltávolít minden másokat sértő Tartalmat, illetve ilyen esetben fenntartja a jogot a vétkes Felhasználó Szolgáltatásokból történő kizárására.
7. A Felhasználó a Szolgáltatások használata során köteles tartózkodni harmadik személyeket sértő Tartalmak közzétételétől, amely különösen, de nem kizárólagosan a következő jellegűek:
- megtévesztő,
- rágalmazó,
- gyalázkodó,
- durva, erőszakos
- gyűlöletkeltő,
- felzaklató,
- trágár,
- pornográf, szexuális tartalmú,
- fenyegető, támadó jellegű egy személyre nézve,
- rasszista, mások vallási, nemzeti, nemzetiségi, szexuális irányultságra vonatkozik,
vagy bármely más módon sérti a hatályos jogszabályokat.
8. Szolgáltató kijelenti, hogy a Felhasználó adatainak kezelésénél az adatvédelmi jogszabályok betartásával jár el, azokat harmadik személynek nem adja tovább.

Felelősség
1. A Szolgáltató kizárja felelősségét a Szolgáltatások hiányosságából eredő károk, a Szolgáltatások működésében keletkezett zavarok, időszakos szünetek, (pl: hálózati üzemzavar, stb) miatti kártérítési igények megtérítését illetően.
2. A Szolgáltató nem ellenőrzi folyamatosan a Felhasználó által közzétett Tartalmakat, azokkal kapcsolatosan semmilyen felelősséget nem vállal.
3. A Felhasználó elfogadja, hogy a Szolgáltatások használata során az általa közzétett Tartalmakkal kapcsolatosan 3. személyeknek okozott kárigények megtérítése tekintetében korlátlan helytállási kötelezettséggel tartozik.
4. A Felhasználó köteles a hatályos jogszabályok rendelkezéseit betartani, ezek megszegéséért korlátlan helytállási kötelezettséggel tartozik.

Felhasználó kijelenti, hogy az oldal felhasználási feltételeit figyelmesen elolvasta és megértette.

Elérhetőségeink

Tompa Város Önkormányzata,
Tompai Polgármesteri Hivatal

6422 Tompa, Szabadság tér 3.
Tel.: +36-77/551-500
Fax: +36-77/551-510
E-mail: tompaonk@tompa.hu

Ügyfélfogadás:
Hétfő: 8:00-12:00-ig,
12:50-17:00-ig
Kedd: 8:00-12:00-ig
Szerda: 8:00-12:00-ig,
12:30-16:00-ig
Csütörtök: 8:00-12:00-ig
Péntek: 8:00-12:00-ig
Legfrissebb híreink