Felhívás szennyvíz szállításról

Tisztelt Lakosok!

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Tompa Város közigazgatási területén 2023. március 2. napjától 2024. december 31. napjáig a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésére jogosult és kötelezett a Móraép Kft. (székhelye: 6782 Mórahalom, Röszkei út 34.)

A közszolgáltatást az alábbi módokon lehet igényelni:

  • email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • vezetékes telefonszám: 06/62/281-055/104-es mellék
  • mobil: 06/70/312-3097

A szolgáltatás keddi munkanapokon történik, az előző hét pénteki munkanapjáig leadott megrendelések esetén. Amennyiben a bejelentést követő hét keddi napján a munka szünetel, akkor a szolgáltató és bejelentő megegyezése szerinti időpontban kerül sor a szolgáltatás elvégzésére.

A szolgáltatás díjai:

Lakossági szállítás díja 1 m3 mennyiségre vetítve: bruttó 720 Ft/m3

Egyéb megrendelők (akikre nem vonatkozik a rezsicsökkentésről szóló 2013. évi CXIV. tv.) 818 Ft/m3 + Áfa alapdíjat és ezen felül 500 Ft/m3 + Áfa ürítési díjat fizetnek.

A szolgáltatást igénybe vevő ingatlantulajdonos/ingatlanhasználó a szippantás díját a MÓRAÉP Kft. által kibocsátott számla ellenében köteles megfizetni, az alábbiak szerint:

A szolgáltatás elvégzése során minden megrendeléshez munkalap készül, amit az ügyfél a helyszínen aláírással igazol. A munka elvégzését követő 8 napon belül a szolgáltatásról kiállítják a számlát, amit az ügyfél részére postáznak. Az ügyfelek a számla mellé kapnak egy csekket is, így eldönthetik, hogy postai befizetéssel vagy banki átutalással teljesítik-e a befizetést.

Felhívom a figyelmüket, hogy késedelmes fizetés után késedelmi kamat kerül felszámításra.

Tompa Város Önkormányzata