Honlap használati feltételek

A www.tompa.hu honlap szolgáltatásait a (továbbiak: „Szolgáltatások”), Tompa Város Önkormányzata, (Székhely: 6422 Tompa, Szabadság tér 3., kapcsolat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. a továbbiakban „Szolgáltató”) tartja fent az oldal látogatója, a (továbbiakban a „Felhasználó”) részére.

Szolgáltatások: információszolgáltatás, dokumentumtár, képgaléria, videótár, hírlevél, vendégkönyv.

Tartalom: ideértve, de nem kizárólagosan: fényképek, videók, hanganyagok, különböző szöveg- vagy adatfájlok, illetve bármely meghatározott természetes személlyel kapcsolatba hozható adatok, üzleti titoknak minősülő adatok, egyéb információk, stb.

Általános rendelkezések
1. A Szolgáltatások igénybevétele díjmentes. A Felhasználó elfogadja, hogy a Szolgáltató a Szolgáltatások használatának feltételeit a honlapon közzétett értesítéssel egyidejűleg egyoldalúan megváltoztathatja, illetve a Szolgáltatások egyes elemeit megszüntetheti.
2. A Szolgáltatások használatából a felhasználási feltételekbe ütköző magatartás tanúsításakor a Szolgáltató - külön értesítés nélkül, egyoldalúan - kizárhatja a Felhasználót.
3. A Felhasználó a Szolgáltatások használatával jelen felhasználási feltételeket elfogadja.
4. A Felhasználó elfogadja, hogy nem küld érvényes felhasználási engedély nélkül a hatályos szerzői jogi szabályozás védelme alatt álló Tartalmat a Szolgáltatások alkalmazásain keresztül, kivéve, ha a Tartalom szabad felhasználás alá esik. Jelen feltételért a Felhasználó szavatol és helytállási kötelezettséggel tartozik.
5. A Felhasználó által feltöltött Tartalmak az azt közzétevő Felhasználó nézeteit tükrözik, nem szükségképpen esnek egybe a Szolgáltató véleményével. Ha bármely Felhasználó úgy érzi, hogy valamely Tartalom kifogásolható, illetve jelen felhasználási szabályzatba ütközik, e tényt a Szolgáltatónál bejelentheti. A Szolgáltató - a bejelentés jogosságának mérlegelése után - törekszik elfogadható időn belül eltávolítani a kifogásolt Tartalmat.
6. A Szolgáltató saját belátása szerint a Felhasználó értesítése nélkül eltávolít minden másokat sértő Tartalmat, illetve ilyen esetben fenntartja a jogot a vétkes Felhasználó Szolgáltatásokból történő kizárására.
7. A Felhasználó a Szolgáltatások használata során köteles tartózkodni harmadik személyeket sértő Tartalmak közzétételétől, amely különösen, de nem kizárólagosan a következő jellegűek:
- megtévesztő,
- rágalmazó,
- gyalázkodó,
- durva, erőszakos
- gyűlöletkeltő,
- felzaklató,
- trágár,
- pornográf, szexuális tartalmú,
- fenyegető, támadó jellegű egy személyre nézve,
- rasszista, mások vallási, nemzeti, nemzetiségi, szexuális irányultságra vonatkozik,
vagy bármely más módon sérti a hatályos jogszabályokat.
8. Szolgáltató kijelenti, hogy a Felhasználó adatainak kezelésénél az adatvédelmi jogszabályok betartásával jár el, azokat harmadik személynek nem adja tovább.

Felelősség
1. A Szolgáltató kizárja felelősségét a Szolgáltatások hiányosságából eredő károk, a Szolgáltatások működésében keletkezett zavarok, időszakos szünetek, (pl: hálózati üzemzavar, stb) miatti kártérítési igények megtérítését illetően.
2. A Szolgáltató nem ellenőrzi folyamatosan a Felhasználó által közzétett Tartalmakat, azokkal kapcsolatosan semmilyen felelősséget nem vállal.
3. A Felhasználó elfogadja, hogy a Szolgáltatások használata során az általa közzétett Tartalmakkal kapcsolatosan 3. személyeknek okozott kárigények megtérítése tekintetében korlátlan helytállási kötelezettséggel tartozik.
4. A Felhasználó köteles a hatályos jogszabályok rendelkezéseit betartani, ezek megszegéséért korlátlan helytállási kötelezettséggel tartozik.

Felhasználó kijelenti, hogy az oldal felhasználási feltételeit figyelmesen elolvasta és megértette.